Prachtige producten

Bij NTS CombiMetaal kun je trots zijn op wat je doet. We werken voor de top van de internationale hightech. Onze klanten ontwikkelen en bouwen state-of-the-art machines voor de productie van onderdelen voor prachtige producten zoals smartphones, medische scanners, zelfrijdende auto’s en elektronen microscopen. Zonder onze hoogwaardige en nauwkeurige frames zouden die machines niet doen wat ze moeten doen. Daarmee leveren wij een bijdrage aan een wereld die een stukje leuker, gezonder, duurzamer en veiliger is.

Leuk en uitdagend

De kracht van NTS CombiMetaal schuilt allereerst in onze medewerkers. Onze ingenieurs, lassers, plaatwerkers en assembleurs zijn vakmensen. De frames die ze ontwerpen en bouwen zijn vaak bijzonder complex. Dat maakt het werk niet alleen leuk, maar ook continu uitdagend. Bij NTS CombiMetaal vinden we het dan ook belangrijk dat je jezelf doorlopend ontwikkelt. Daarin ondersteunen we je op allerhande manieren.

LEES HIER DE VERHALEN VAN ONze collega's

 

Inspirerend en dynamisch

NTS CombiMetaal is gevestigd in een modern pand op de NTS Campus in Eindhoven. Je werkt er in een inspirerende en dynamische omgeving en maakt gebruik van een up-to-date machinepark en de laatste technieken. We bieden je alle kansen om je te verdiepen en verbreden in je vak, en om te groeien in je persoonlijke skills. Zo krijg je de mogelijkheid om aanvullende opleidingen te doen en op de diverse afdelingen van ons bedrijf te werken. We zien bovendien graag dat je initiatief neemt en jouw stem laat horen binnen onze teams en meedenkt over de beste oplossingen voor opdrachtgevers.