High-tech frames & vacuüm technology

NTS CombiMetaal ontwerpt, vervaardigt en assembleert hoog nauwkeurige frames van staal, rvs, aluminium of een combinatie daarvan. Daarnaast hebben we uitgebreide kennis op het gebied van vacuüm technologie. Daarbij focussen we op de productie van prototypes, enkelstuks en kleine series. We werken primair voor grote hightech machinefabrikanten die actief zijn in zeer competitieve markten met een hoge mate van productdiversiteit, grote complexiteit en lage volumes. Zij stellen dan ook hoge eisen aan ons werk, bijvoorbeeld op het vlak van een snelle en flexibele engineering van maakbare kwaliteitsproducten en efficiency in productie.

Modern maakbedrijf en vakmanschap

Gedurende de zeventig jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een modern maakbedrijf. NTS CombiMetaal kent een hoge mate van digitalisering en beschikt over een modern machinepark. De basis voor ons succes en werkplezier blijft echter ons vakmanschap. Dat schuilt allereerst in de kennis, ervaring en passie van onze mensen - zowel individueel en als team. Maar het uit zich ook in de wijze waarop we deze expertise kanaliseren in onze organisatie en processen. Het is bovendien het fundament van onze samenwerking met klanten en de samenwerking binnen NTS.

Samenwerking binnen NTS

NTS CombiMetaal is gevestigd op de NTS Campus in Eindhoven. Op deze inspirerende en eigentijdse plek komen alle kwaliteiten van NTS op het gebied van de ontwikkeling, productie, assemblage en het testen van complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules bij elkaar. De onderlinge lijnen zijn dus kort. Dat heeft grote voordelen, bijvoorbeeld op het gebied van het delen van kennis, faciliteiten en de organisatie van projecten waar meerdere NTS-bedrijven bij betrokken zijn. Daarmee is het een omgeving waar de medewerkers van NTS CombiMetaal met plezier werken terwijl we onze klanten optimaal bedienen.

 

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot het ontwerpen en vervaardigen van hoognauwkeurige frames?

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESPREEKT GRAAG MET U DE JUISTE AANPAK EN OPLOSSING