Kwaliteit, kostenefficiency en wendbaarheid

Onze opdrachtgevers ontwikkelen en bouwen machines die worden gekenmerkt door een hoge complexiteit en nauwkeurigheid. Op hun lage volume markten - bijvoorbeeld die van de semiconductor, analytische - en digital printing industrie - wordt geconcurreerd op kwaliteit, kostenefficiency en flexibiliteit. Dit zijn dan ook de leidende thema’s van NTS CombiMetaal bij het engineeren en produceren van onze frames. Daarbij onderscheiden wij twee vormen van dienstverlening: fastlane en repeatline.

Fastlane

Tijdens een fastlane-traject is alles gericht op het snel en flexibel omzetten van een Technische Product Specificatie of van spec in een technisch maakbaar product. Dit vergt een nauwe samenwerking tussen onze engineers en de klant. Het is echter met name de input van onze vakmensen die vaak het verschil maakt bij het bewerkstellingen van de juiste precisie, robuustheid en dimensies. Zij beschikken immers over de praktische kennis en ervaring die nodig is voor het snel creëren van het gewenste eindresultaat; een hoog nauwkeurig frame dat aan alle eisen voldoet.

Repeatline

Een repeatline-traject staat in het teken van een efficiënte productie van kleine series Daarbij is het uitgangspunt het realiseren van een consistent kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs en het bieden van leverzekerheid. Dat vraagt allereerst om het vastleggen en bewaken van een solide intern proces, en om overleg en het maken van goede afspraken met de opdrachtgever. Daarnaast is het optimaal organiseren en managen van de supply chain noodzakelijk. Bovendien vereist het vermogen om mee te bewegen met de vraag van de klant.

 

Heeft u een vraagstuk met betrekking tot het ontwerpen en vervaardigen van hoognauwkeurige frames?

ONS TEAM VAN SPECIALISTEN BESPREEKT GRAAG MET U DE JUISTE AANPAK EN OPLOSSING